marți, 22 mai 2007

Bani din pariuri sportive pe internet

Bani din pariuri sportive pe internet

In continuare veti gasi detalii despre poate cea mai buna casa de pariuri sportive de pe internet: Gamebookers


gamebookers.com - the better you bet!


Va pricepeti la sport? Toata lumea se pricepe la fotbal! De ce sa platiti taxe mari la casele de pariuri cand puteti sta in fata calculatorului si castiga bani din pariuri sportive? Nu trebuie sa mai umblati la casele de pariuri sportive. Puteti sta linistit in fata calculatorului, paria si puteti urmati evolutia scorurilor live! Gamebookers este solutia. Aceatsa este o companie care accepta si pariori din Romania. Avantajele Gamebookers sunt numeroase:

- nu exista taxa pentru biletele jucate ba chiar primiti si o parte din bani inapoi daca puneti mai multe evenimente pe un bilet;
- cotele sunt la fel de bune ca la casele de pariuri sportive din Romania (daca nu mai mari!);
- puteti paria oricand (atat cu 1 minut inainte de a incepe meciul cat si in timpul meciului!);
- se poate paria pe orice eveniment (inclusiv Divizia A) si cu un singur meci pe bilet; - se poate paria pe un singur meci;- suma minima care se poate paria este de 0.10$ (aproximativ 0.3 lei);
- puteti alege valuta cu care doriti sa lucrati sau puteti paria si in lei.
- posibilitate de a vedea rezultatele meciurilor in timp real;
- puteti plati si primi banii folosind Moneybookers (disponibil in Romania) sau card-ul VISA Electron.
- interfata in limba romana!

Cum puteti plati/primi banii?

Exista doua modalitati la indemana tuturor: cu cardul (recomand VISA Electron) dar se poate si cu Visa sau Mastercard sau cu Moneybookers.

VISA ELECTRON modalitatea de plata la indemana oricui. Daca nu aveti un card Visa Electron puteti merge la orice banca si solicita unul. Daca aveti de gand sa castigati ceva bani va recomand sa puneti pe card o suma egala sau mai mare cu 80 lei (adica ceva mai mult de 20 Euro). INCA mai puteti primi un BONUS de 20 Euro daca depuneti 20 Euro.

* Atentie: nu toate bancile permit cardurilor Visa Electron sau Visa sa fie folosite pentru a plati pe internet. Intrebati la banca unde doriti sa va faceti cadrul daca puteti plati cu el pe internet. Cu cardul Visa Electron emis de BCR se pot face plati pe internet.

In continuare voi descrie etapele pentru a va deschide un cont la Gamebookers:


gamebookers.com - the better you bet!


Inscrierea incepe cu un click pe bannerul de mai sus.

Dreapta sus gasiti "Inregistrare".

* Aveti posibilitatea de a selecta limba romana in cazul in care site-ul este in engleza sau alta limba dand click pe steagul Romaniei.

Urmati cu atentie urmatorii pasi care sunt destul de usori. In scurt timp veti avea un cont la Gamebookers.

Voi descrie mai jos cum puteti folosi un card Visa Electron, eliberat de BCR.
In partea de jos mergeti la "Depuneri", alegeti "Card bancar de debit/credit". Alegeti tipul cardului, scrieti la "Titularul cardului:" numele exact ce apare pe card, la "Numărul cardului:" insiruirea de 16 cifre de pe card, fara spatiu intre numere.

Pentru "CVV2/CVC2:", intoarceti cardul si scrieti ultimile 3 cifre ce apar pe card. Selectati suma pe care doriti sa o depuneti si apasati pe "Depuneti". Va urma o procedura de verificare a datelor si daca totul este in regula banii vor ajunge in contul Gamebookers. De asemenea veti primi si o confirmare prin email asurpa tranzactiei ce a fost efectuate.

MONEYBOOKERS Puteti folosi si Moneybookers pentru a trimite si a primi bani. Daca nu aveti bani in contul Moneybookers, acesta se poate alimenta fara nici o taxa suplimentara direct din contul dvs. de la orice banca sau prin depunere. La sectiunea "Upload Funds" de pe site-ul Moneybookers gasiti mai multe informatii.

Cum puteti pune un pariu?

1. Dupa ce ati intrat pe site si v-ati logat, dati click de exemplu pe fotbal.



2. Apoi sa presupunem ca vrem sa alegem un meci din Liga 1 (fosta Divizia A). Din meniu alegem "Romania - Liga I".


3. Ne orientam spre meciul dintre Rapid si Arges. Dorim sa punem pariu ca Rapid bate. Cota e de 1.20. Dam click pe cota.


4. Introducem miza si apoi confirmam pariul. In cel mai scurt timp va aparea un mesaj de confirmare.

5. Pentru a fi siguri ca pariul a fost inregistrat mergem la Istoric (in partea de jos). Tot acolo vom verifica daca am castigat sau nu pariul.


Cum cautam un pariu? In coltul din stanga jos avem o casuta pentru cautare. Presupunem ca cautam un meci cu Arsenal dar nu stim exact unde il gasim. Introducem Arsenal in casuta si dam click pe "trimite".

In curand vor aparea rezultatele. Vom da click pe "rezultate" in dreptul compentitiei care ne intereseaza.

Scoruri live? Pe site-ul Gamebookers la 'scoruri in direct' sau pe SoccerStand.com gasiti scorurile live sau rezultate recente pentru campionatul mondial de fotbal.

PartyBets

Este aproape identic cu Gamebookers. Ca sa te inscrii fa click pe banner.

Gif Banners


Mult succes!

Niciun comentariu: