joi, 3 mai 2007

Bani pe internet?

Bani pe internet?

Multi oameni ma intreaba daca asa ceva este posibil. Multi sunt pesimisti dar de cele mai multe ori am reusit sa ii conving ca asa ceva este posibil dar cu mentiunea ca nu tot ce zboara se mananca.
Asa cum in viata de zi cu zi se fac afaceri, asa si pe internet se fac afaceri si unele chiar foarte mari. Conceptul de bani pe internet ar trebui sa fie unul inteles de toata lumea nu ca un fel de schema piramidala sau alte jocuri pagubase desi si acestea sunt prezente in tablou. Pe acest site veti gasi informatii despre cum puteti face bani pe internet fara a investi decat putin timp si imaginatie.
Sigur pe internet exista multe pacaleli si multe site-uri care promit masini si case credulilor. Masini si case nu se castiga usor, cel putin nu fara cativa ani de experienta si ceva bafta. Pentru un incepator si un cent se castiga greu.
Cei mai frumosi bani se fac din diferite vanzarile prin magazine online sau diferite afilieri (un exemplu ar fi Google Adwords). Ganditi-va cati bani ati face daca ati avea un site care zilnic are 1000 de vizitatori unici, 3% din ei vor da click pe o reclama (30 de click-uri, fiecare click valorand in medie 10 centi). Un simplu calcul arata ca zilnic ati castiga: 30 x 0.10$ = 3$ pe zi iar pe luna ati face 90$ ceea ce nu e asa rau. Totusi sa ai 1000 de vizitatori pe site-ul tau depinde de multi factori. Aceasta este doar o mica idee de afacere. Idei exista multe dar trebuie sa le identificati si sa stiti cum sa le valorificati.
Prin intermediul acestui site voi incerca sa va fac o imagine cat mai clara despre ce inseamna banii pe net dar in nici un caz nu va pot garanta castiguri mari asa ca nu va faceti iluzii, depinde doar de puterile si posibilitatile voastre ca sa ajungeti la un oarecare succes.

Niciun comentariu: