joi, 3 mai 2007

Sfaturi utile

Sfaturi utile

Este recomandabil sa iti faci o adresa noua de e-mail pe care sa o folosesti pentru ca vei primii destul de multe e-mail-uri de la firmele care te inscri. Iti poti face o astfel de adresa de e-mail la Yahoo! sau Gmail care ofera acum spatiu suficient pentru tot ce iti trebuie.

Foloseste numai datele adevarate. Multe site-uri nu mai permit modificarea ulterioara datelor importante si este pacat sa castigi niste bani si sa nu ii poti incasa. Informatiile pe care le dai nu vor fi utilizate in alte scopuri si nici nu vor fi date la alte site-uri. Atentie mai ales cand te inscri la E-gold, Moneybookers si alte sisteme de plata online.

Deschide un cont la E-gold si unul la Moneybookers, eventual unul la Leu Virtual. Prin aceste sisteme se fac cele mai multe plati (mai ales in Romania). Citeste si articolul intitulat Modalitati de plata.

Este bine sa pastrezi e-mail-ul pe care il trimite orice firma si prin care esti anuntat ca te-ai inscris cu succes caci acolo veti gasi informatiile necesare pentru a va accesa contul.

Incearca sa atragi cat mai multe persoane sa se inscrie de la tine, recomandate de tine, prin link-ul de afiliat (referal link). Incearca sa convingi cat mai multi prieteni sa se inscrie sau construieste un site web. Le poti trimite prietenilor cate un e-mail care sa contina link-ul de afiliat si explicatii despre program.

Informeaza-te corect! Viziteaza forumuri si discuta cu alte persoane care castiga bani pe internet. In articolul Link-uri utile veti gasi cele mai importante forumuri existente pe internet. Nu merita sa pierzi timpul cu programe care nu platesc.

Nu renunta asa usor! Firmele acestea castiga foarte mult si de pe urma celor care renunta. Nu te astepta sa castigi bani imediat. Dupa cateva zile poti sa iti dai seama cam in cat timp poti ajunge la pragul minim de plata si cu ce efort. Daca nu merita, atunci renunta!

Niciun comentariu: