marți, 8 mai 2007

Bani din jocuri

Bani din jocuri



Pe internet au aparut, mai ales in ultima perioada, mai multe site-uri cu jocuri online care iti permit sa castigi o serie de cadouri si inclusiv bani. Ideea e simpla si profitabila pentru ambele parti: proprietarii obtin bani din publicitate si pentru a atrage vizitatori impart o parte din profit cu jucatorii sub forma de cadouri sau de cecuri.



Marea majoritate a acestor site-uri sunt in limba franceza si situate, bineinteles, in Franta dar trimit cadouri si Romania. Un astfel de site este si Prizee






Prizee ->Inscriere

Site-ul Prizee se bucura de o grafica deosebita si de un suport considerabil din partea sponsorilor. Site-ul are o multime de membrii (practic in orice moment sunt online 10000 - 22000 jucatori) si toata lumea este multumita. Cadourile ajung in Romania cam in 2-4 saptamani. Mai nou site-ul are o interfata si in limba romana!!! (dar traducerea nu e completa si nici foarte fericita in unele cazuri) de aceea recomand interfata in engleza sau franceza.



Party Poker->Inscriere
Este probabil cel mai mare si cel mai serios site pe care poti sa joci poker online. De ce sa pierzi vremea pe automatele din baruri si sa te umpli de fum de tigara cand poti sa joci linistit de acasa. Iar consumatia este mult mai ieftina :-) . Site-ul are si un tutorial unde poti juca gratuit (daca nu vrei sa investesti bani) si lectii de poker foarte bune, iar interfata este in mai multe limbi.

Gif Banners

Daca ai nevoie de lectii de poker suplimentare gasesti aici.

Niciun comentariu: